Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo mi za ovoga. Mi smo za vrijedjanje, ponizavanje, vulgarnosti i razne gluposti. U najboljem slucaju za ZMBT, ZG, ZP.
Zaboravio si one najjače. GRAND ŠOU - OPIJUM ZA BALIJE !
Cuj ovog papka lafo on spominje cevljanovice :) e simpatičan si. Javlja se direktno iz krmetnjaka...
Bravo Klix! Sjajna najava koncerta. 12.07. u 15.26 ( čak tri sata prije) Dajte da čitamo komentare kvazi političara i raznih imbecila. Dajte nam slika novih prastarih trolejbusa i pucačina. Dajte nam najava izgradnje velelijepih naselja kuvajatskih i saudijskih nejmara....to na naslovnice! A najava koncerta može i dva sata prije!
Snimak cijelog koncerta na YouTube-u: https://www.youtube.com/watch?v=4sb9DDp7b7s
Domaći kabadahija na slici 11 jedva dočeka kraj, raskopča sako, ruke do lakata u džepove uvali i čudi me da jos jednu i zaždio nije . . .
mora da naši bauštelci rade na toj skeli!
Safet Susic - Pape, selektor BiH
fali jos samo munira u prvom redu da kaze kako je put u evropu poplacan priznanjem genocida i slusanjem milanske skale
"popločan "
To Bosanska elito pis haj te po penzionerima i sirotinji. Bolje da ste od tih para obzbjedili ljudima da jedu. Ljudi nam rove po kontenjerima.
Sudeci po minusima to se ne smije pisati...kvaris utisak.
Koncert platila vlada Utalije!!! Od mene dosta. A ti trabunjaš naprazno.
toliko o nama,, na vijesti o kulturi, nauci, umjetnosti itd., idu komentari o nacionalizmu.fuj!
Haha
ovu muziku slusaju samo pederi, tako sam od malena mislio, jos dok sam Tom&Jerry gledao, pa bi bila scena ove muzike uvije bi stavio na mute, sad ce mi neko reci, ne znas ti sta je umjetnost, muzika i opustanje bla blaaa
nisam siguran jesi li sarkastican ili glup
dobro inace vrsni pooznavatelji, Opere kako ste mi ovih dana :)
Nekad davno poslije rata moj komsija dobio kartu za milansku skalu, odnekud, nekako, vratio se sa koncerta i sav odusevljen kaze; sjo kako diriguje frajer
Video reportaza iz Pionirske doline - Zoo Vrt https://www.youtube.com/watch?v=kC-PI3fphjI
Steta, radi nekih obaveza propusti milana
Pa neće valjda na Manjači Dodiku svirati? Bravo Sarajevo!