Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomela Tuzla
Drage" Sarajlice ovaj članak ustvari treba da ide ovako...Nagrada za najbolju predstavu - TUZLA,nagrada za najbolju režiju TUZLA,najbolja kostimografija TUZLA,najbolja muzika TUZLA,najbolja mlada muzika TUZLA,najbolje glumačko ostvarenje(nećete vjerovati)opet TUZLA.Zapitajte se što vas niko ne liVo... ;)
@TzHcSamoukost1987 Najbolja mlada glumica rdonPa
A samo su dvije nagrade dodjeljene?E moje Sarajlije,ubiće vas kompleksi...
pa čak i ovog jadnog novinarstva nema ništa,sve dok sarajevski hahari drže svoju sećiju samo za se.SRAMOTA!!!
A gdje je vjest o tome da je Narodno pozorište Tuzla dobilo 6 nagrada na tom istom festivalu,također sa dvije glumačke nagrade,za izuzetna ostvarenja...zato nam je kultura u govnima, jer od filma,pozorišta