Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako joj on jedan od najvećih trubača svih vremena , valjda mu je i truba jedna od najvećih svih vremena, ekvivalentna stradivarijevim instrumentima. I mogo bi joj dati ime u čast sarajevskog JAzz festivala BAKIR !
Zasto organizator suti o cinjenici da na ovakvom jednom festivalu nema naseg Sinana Alimanovica, a ucestvuje na daleko vecim i poznatijim festivalima u svijetu???????
OVAJ DCKO ,OCITO NIJE IZ GUCE.
Lik je truba.
Sarajevo svaka čast za jazz fest.... Jedina stvar na kojoj vam zavidim iz BL. Već godinama imena koja dolaze su vrh, a jednom sam i sam došao maksuz na festival! Nastavite tako jer je fest odličan.
BW1 Ne! Eto i crkve u Sa i džamije u BL prazne zvrlje...Ja niti sam ih pravoi niti sam ih rušio...Nema ni Srba u Sa ni Bošnjaka u BL... Možda je tako i bolje a možda nije...ko će znati.. Tema je svakako festival, a ne dosadna nacionalna prepiranja.
Ima li neka bogatasica sa klixa da me povede, bicu miran i slusat cu, nema brige nikakve !?