Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.on.nimp.org/watch?v=7BpsXZpAARk
koliko dugo ovo traje?
Ma kakvi djeciji horovi! Koji neiformisani kreteni mogu napisati ovakvu informaciju! Jedini djeciji hor je iz Srebrenice, a ostali su priznati horovi iz Sarajeva (Pontanima), Mostara (Mostarske kise), I. Sarajeva (hor Muzicke akademije) i Zenice (Omladinski hor). Ovaj Sarajevo-x stvarno postaje leglo losih informacija!
A sto tek ti zvucis i pises civilizirano! Nemas ti nikakve veze sa ozbiljnom muzikom niti imas pojma o komunikaciji niti imas elementranog kucnog odgoja i pristojnosti. Zvucis kao da ucestvujes u organizaciji ovog koncerta i ne bi bilo iznenadjenje da takvi kao ti rade sa Emirom Nuhanovicem. Bolje bi ti bilo da se ne javljas.
karte mozete kupiti u agenciji Centrotrans kod katedrale a mislim da se takodjer mogu kupiti i preko-puta trznice kod prodavaca.....cijena je 10 KM i za tribine i za parter a za VIP lozu je 50 KM.... @ha ja.......sto su dosadni?ti bi da malo pisu o seki,jani,dari,gogi,jeli,meli i ostalim dronfuljama je li.....ebem ti rat i kad svako sa sela dodje u grad i ne zna se vratiti odakle je dosao
sto ne mogu vijesti o koncertu u kojima nema ni gdje mozes karte kupiti ni po kojoj cijeni...
jeste dosadni sa ovim Mutijem vise
U 20:00 ili u 21:00 sati ???