Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nenadjebivi Mtematika ti je savršeno netačna. Opet ostaju direktori samo sa drugim imenima na goteljama. Galama i svađe, te animoziteti će još više porasti i kod radnika i kod upravljača i to je pedeset procenata manji učinak - trenutno nemerljiv novcem u budućnosti sa puno "nestalog" novca
Institucije same po sebi nisu finansijski potrošaći. Radna i upravljačka struktura su ti koji troše ili ne troše previše novca, a bez većih rezultata. Prema tome trebalo je probiskati radnike i upravljače u ova tri subjekta kulture. Uostalom kakav ministar - takva odluka. Sekretarica je pogrešila i ovaj put!
3 mala siromaha napravise jednog velikog.....tuga i zalost
Nista ja ne kontam. Jedino sam skonto da ce se udruziti i da ce vise repa ustjedeti. Btw imali ko kakvog zeca za tave da mi proda ili da. Volim resh pecenu zecetinu.
Udruživanje je dobra ideja. Samo ja nisam pobornik ugrađivanja kantona u nazive. Ime je moglo biti i JU Centar za kulturu Sarajevo.
A, da se ova sinagoga (BKC) vrati pravim vlasnicima, kao i desetak drugih po Sarajevu?
Jevrejska opština je objekat poklonila Gradu nakon 2.s.r. tako da imaš pravo da odje.beš fašisto.
Fašista je svako ko bi uzeo od države i dao jednom toru. Takvi od 1992. uništavaju sve što se vijekovima stvaralo. Kreten ti je ćaća.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)