Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema veze što je ovaj Rent-a-philosopher cionista, nema veze što je upravo on narajcao SSarkozyja da udari na Libiju, ko j Libijce, nek smo mi svoju muku dobro prodali najvećim evropskim licemjerima. Fuj koji smo mi jad i bijeda.
generala divjaka ovako lijepog i dotjeranog neprocjenjivo svakako da ima ljepotu jednog bosnjaka krajisnika takvog moze samo bosna da rodi bez obzira sto je rodjen u beogradu njegovi geni su bosnjacki krajisnicki.Mozete se roditi i u kini ako su tvoji geni bosanski onda ces biti ljepote bosanske a duse bosnjacke.Majke mi kad pogledam nase generale oni su kao terminatori izgledaju kao od brda odvaljeni a oni servski tzv djenerali oronuli i satruhli kao smece sto i jesu
Vi titabije ste šaka sarajevskog i tuzlanskog jada, ostatak civilizacijskog smeća iz 20. stoljeća, koja crna \'cijela BiH\'? Smiješan si, jugonacisto.
Cijela Bosna i Hercegovina podržava hrabrog francuskog filozofa i jednog od najvećih svjetskih intelektualaca u njegovoj borbi protiv islamofašizma koji je ponovo digao glavu ne samo na ovim prostorima (Sarajevo, Bugojno, Gornja Maoča, Brčko) nego nažalost i u njegovoj rodnoj Francuskoj. Kada bi samo general Jovan Divjak bio malo mlađi pa da iz artiljerije raspali po islamofašistima cijeli svijet bi ponovo klicao Bosni i Hercegovini
I OVA FLORENCE HARTMAN KOJA JE ZAJEDNO SA CARLOM DEL PONTE UNISTAVALA DOKAZE O GENOCIDU U SREBRENICI, PA KAD JE DOBILA NOGU, TEK ONDA PROPRICALA...GROZNO, KOME VI DAJETE DA DOLAZI U SARAJEVO!!!!!!
A STO SU SE DETERTERI SAKUPILI SVI NA JEDNOM MJESTU. DA SE DIVE RATNOM ZLOCINCU LEVIJU!!!! MA BRAVO, BAS OBRAZLI! NJEGA JE SUSAN SONTAG ZVALA UMJESTO BHL, \"DHS\" (DVA SATA U SARAJEVU, ALUDIRAJUCI NJEGOVE \"HEROJSKE\" DOLASKE U SEHER.
Dobar si bio, dok nisi dezertirao, kao i Šiber, samo zato što ti je smetala rečenica \'Uz Božju pomoć\'
\"Vanesa Glođo se našla u ulozi Alije Izetbegovića.\" Sta ovo treba da znaci? Ovo je nemoguce jer Alija nije bio lezbaca pa da ga nka pizdurina odglumi...ON JE BIO HOMPOSEKSUALAC I GUZNI HAVER HIMZE POLOVINE...... Zar nisu mogli naci neku pedercinu da odglumi ALIJICUi...Recimo BICAKCICA koji je bio takoDZe Alijin guzicar........
ja i dalje sretan i zadovoljan daleko odatle a ti sjedi sa Jovicom-zastavnikom kupusne kace, Levatom-jem i Zutim i vjeruj im do groba. Jesi li mozda platio i kartu za to naprdjivanje? dobra si ti ovca za shishanje, samo se jos nagu.. Takve oni najvise vole.
Tesko se svijetu ako je on veliki intelektualac....
to je jos jedan od srbskih mitova niko nikada nije generala divjaka optuzio nizasta osim mitomanskih servijanera, a sto se tice srboljubaca gadafija i sadama pa ko sa srbima sjedi zagine zbog toga srbi su proklet narod
Jovica svercer-general, Bakir \"undergorund\" Trezor, i ovaj jadov sto je sjedio u oklopnjaku UN, mnogo je vidio... ja i dalje sretan i zadovoljan daleko oadtle.
@ sudž... \'\'Gadafi je taj koji je Srbiju snabdijevao oružijem\'\' 1) I to je sve što je tvoj pileći mozak imao da mi replicira? 2) Nepismen si, osim što si glup, oruŽJe, iskorIjeni.. 3) nisam glasč SDA 4) glup si, nepismen i ništa ne kontaš
Divna predstava, divan festival, svaka čast za Modul memorije
\"...jednog od najvećih intelektualaca današnjice,...\" Ama najveci filozof svih vremena. Sokrat, Platon, Niche je pizkini dimovi, za ovog alzirsko-cionistickog intelektualaca.
Gadafi je taj koji je Srbiju snabdijevao oružijem, ali to nije ni bitno jer očito nisi informisan, a ni obrazovan da bi to znao \"Građanine\", pa ti je oprošteno jer nisi ti kriv što ti je SDA isprao mozak! Krajne je vrijeme da se glupost iskorjeni i da podržimo one koji zaista nešto čine za BiH; i da jednom za promjenu BOSANCI KAŽU DA NEŠTO VALJA!
Samo se ti tješi lakše će ti biti...hahahahaha