Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta je sveti Kur\'an nego knjiga .. preko cega se hadisi prenose nego preko knjiga.. aj mrš !
Zar nisu bile prve rijeci objave Uci u ime gospodara koji stvara. Nauka i obrazovanje su uvijek bili u skladu sa islamom. @sss Ne citas ni radi ministra ni radi knjizara ni pisaca ni radi mene nego radi sebe.
Jel ono knjiga ili pas najbolji prijatelj, da znam...
Nedavno Karahasan dobio nagradu Heinrich Heine u Njemačkoj koju nikad niko nije dobio izvan njemačkog govornog područja. Dakle, imamo i to vrijedne, evropskog formata.
knjiga je moj najbolji prijatelj
HAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHA
hemon NIJE hrvatski pisac. AMERIČKI je. a donekle i bosanski, jer je ipak počeo u bosni. pa i jugoslo/avenski jer je počeo pisati dok je još postojala juga. prije svega, rekao bih da je SARAJEVSKI pisac. ali ako gledaš po nacionalnosti, po korijenima, ni po tome hemon NIJE hrvat, rođen je kao UKRAJINAC. još nešto, miljenko se do pred rat nacionalno izjašnjavao kao SLOVENAC i tvrdio je da mu je otac SRBIN, sad što je kasnije to promijenio, izgleda da su posrijedi neki drugi kompleksi. a ni u hrvatskoj ga baš ne vole, tvrde da je on uljez - SREĆOM, pokupi im sve nagrade. radeljković i nije pisac, on je teoretičar(vrhunski), profesor anglistike (vrhunski), prevoditelj (vrhunski), objavi tu i tamo poneki esej, ali nedovoljno da bi ga se smatralo piscem. prema tome, pokušaj ti nije uspio. kao što ste pokušali da prisvojite i maka dizdara
stalno pišete ućila ko da se nikad ne more završit ućenje. kaćete pisat otvoren sajam knjiga i NAUĆILA?
\"Kad procitas jednu knjigu, k\'o da si ubio jednog iskrenog vjernika\".
ima li nekih finih snizenja koliko su readersi kod buybooka
Ko je ova Hasija Mutapcic Pasic što snima porniće?
ma džihadbosna uopće nije ono što se predstavlja nego samo želi da okalja islam, šta vam je ljudi
je karimu rahmet dusi, pametandecko i lijep, pristojan, napravio bi karijeru gradsku, al to je boranija, imamo mi velikoga karahasana, koji svake 2 god. dobije poneku njemacku il srednjeevropsku nagradu, a oglasi se u avazu, sram nas bilo kakvog smo pisca odbacili, ni u pen centru nije a kojekakvi politicari i ublehasi tamo sjede...
Bio je Karim Zaimovic i knjiga Tajna Dzema od Malina ali pogide momak u ratu od gelera granate, a ti se cudis (ili samo konstatujes? Sa zaljenjem ili?) da je rijec zamrla?
Koji smo to MI zivotati? Ti si kao na Tibetu ili sta? Kad sam zadnji put polagao geografiju Mostar je propadao drzavi u kojoj i sada zivim, BiH.
sajam je otvoren od 10 do 19 sati, jedino zadnji dan sajma vjerovatno ce krace raditi..
Najprodavanija knjiga 17. izdanja Sajma knjiga u Puli je \'Otkup sirove kože\' Abdulaha Sidrana, priopćili su iz organizacije Sajma. ....... pa ti vidi cija je pisana rijec davno zamrla