Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je istina i istinom učimo djecu da nikada se više nigdje ne ponovi slično, posebno mi je drago da je ovo djelo od jednog mlađeg čovjeka, svaka čast
Svaka cast na knjizi,da se pamti,ne zaboravi i nikad nikom ne ponovi!
Velika podrška mladom mr. Muameru Džananoviću koji je za ovako kratak period svog života ostvario mnoge ciljeve i postigao veliki uspjeh, a to je objaviti knjigu. Zaista trebamo biti ponosni na njega što nije dopustio da se zaboravi jedan od zločina učinjen nad djecom te na ovaj način pokazao vrijednost najčistijih bića na ovom svijetu. Nažalost, mi njihove živote ne možemo vratiti, ali smo tu da se sjećamo i da nikada ne zaboravimo ono što se desilo kroz historiju. Od scra preporučujem svim građanima da pročitaju ovo djelo!
Mlad, perspektivan i hrabar čovjek. Knjiga koja treba da se pročita i obavezno nađe u kućnim biblioteka. Ostao sam bez teksta noćas kad je Naza Gazibara ispričala svoju priču i stradanje njezine djece... Puna podrška ovakvim istraživačima! Nadam se da će naše vlasti prepoznati ovakve ljude i pružiti im adekvatno podršku i pomoć.
Knjiga koju vrijedi pročitati.
KNJIGA JE POTREBNA , KAO DOKUMENT O SRPSKOM ZLOCINU NAD MUSLIMANIMA GORNJEG PODRINJA.-SVI SMO MI VIDJELI IDOZIVILI SRPSKE ZLOCINE,ALI POUKU IZVUKLI NISMO.-GORI ZLOCIN OD OVOGA JE POCINJEN NAD MUSLIMANIMA GORNJEG PODRINJA,I POLIMLJA 1941-1945 ALI JE PRESUCEN.-NISMO IZVUKLI POUKU I DOGODILA SE 1992-1995.-MI BRZO ZABORAVIMO!.
...ovu knjigu treba podijeliti svim Bosnjama da procitaju sta su nam radili srbi i da se opamete...