Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Selma! Potrebna je hrabrost da na ovako hrabar način suočavaš ljude sa stereotipima o Romkinjama i Romima. Radujem se iložbi i sigurno dolazim. Puna podrška!
Selma (Selmana) Selman
Ja vise volim onu umjetnost iz doba italijanske renesanse Caravaggio
hrpa komentara ljudi koji mogu samo skontati kad im neko bukvalno nacrta nesto i onda to nazivaju umjetnoscu. u svakom slucaju ova izlozba nije napravljena da je neko "skonta" preko klix galerije slika. otidjite u galeriju jednom, nece vam skoditi, i onda sudite o tome kakva je izlozba. mozda stvarno jeste bezveze, ali iscudjavati se preko klixa sto nisi skontao nesto samo govori o tebi.
Sjekira umjesto čekića je za 10
Selma Selman, Iron curtain, titov bunker ark D0 Konjic, odlican rad.
Ima li katalizator Euro 5, zelio bih da upgradeam limenog ljubimca :)) salim se, bavim se umjetnoscu i podrska za djevojku, bas se trudi i to postaje prepoznato..
BOŠNJAKINJA - ROMKINJA - KRAJIŠKA HEROINA - BOSANKA - UMJETNICA - SELMA - SELMAN
Bravo!
Naklon do poda!