Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Europa,stara qrva
Imam ideju, zasto ne bi pustili samo hejtere na klixu da sve ocrne, i sto valja i sto ne valja, puno je lijepse zivjeti kad nam zasvira dara, cica, mica ili pica na bilo koji dan nego neka tamo filharmonija, i to jos nije iz Bosne, hebes to...
GLUMIMO EVROPU DO PROSJEČAN BOSANAC RAZMIŠLJA DAL DA SE NAMAŽE BRAON KREMOM ZA CIPELE I VESLA IZ NEUMA DO ANKONE IL DA OBUČE HELANKE I LJUBIČASTU MAJICU I KAŽE DA MU SEMIHA BOROVAC NE DA DA ŽIVI.
da sam juce umro ne bi znao da je fasizam porazen u evropi
jel to ona ista evrope od 92 do 95 ?
Hrvati nam šalju filharmoniju a Srbi urlikače. I onda se čudimo što turbofolk udara u sred Sarajeva a klinke ti mogu nabrojati svu postavu Zvezda Granda.