Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ne vidis logiku, jeli? Sto se ne raspitas za kataloge BH nacionalnog kulturnog blaga i sadasnji inventorij? Abrakadabra! Sad me vidis - sad me ne vidis....zavrsim za \"cijena sitnica\" iznosu na ruke u privatnoj kolekciji u svijetu, a da niko ne zna ni da me tu bilo....eeeeeeeeeee! Vidis li sad logiku? Ako ne vidis raspitaj se sta je bilo sa Vijecnicom u ratu...bas \"sve\" izgorilo, jeli? Pocinjes li sagledavati logiku? :-)
Joj zamisli kako bi Džeko tek njih laco...
ne vidim logiku. ionako će se haris pašović ishraknuti na sve to i požurit će da ga zatvori kao i galeriju - nije bitno što ga to ne zanima i što po 15 godina ne ide ni na kakve manifestacije osim sopstvenih, bitno je zadati smrtni udarac kulturnim institucijama koje čuvaju naš identitet - ono što slobini topovi nisu uspjeli tokom 4 godine, on uradi dok si reko keks i još ima obraza da se predstavlja kao intelektualac
Čemu slika Zemaljskog muzeja ako je riječ o Ars Aevi???