Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam ljubitelj nacista ali bih knjigu rado procitao.
Hico je uveo beskamatni monetarni sistem, zbog kojeg se Njemacka digla ekonomski. To je uplasilo svjetske bankare i zbog toga je Njemacka morala biti totalno unistena. Sve ostalo su holivudske price.
@AmarVisoko Akademija nauka plače za tobom.
Uskoro u bibliotekama širom genocidne tvorevine PC nova autobiografska knjiga " trnovit put đenerala od čizama do pampersa " 😆😆😆
O Hitleru, Paveliću, Karadžiću, Mladiću i onom gospodinu sa motorkom iz Texaškog masakra
zasto bih citao o proslosti ? a pogotovo o proslosti ovakvog debila? a kad vas pitam halo buybook imate li knjigu o ui/ux dizajnu vi nemate.
@gooUser1601983729 kakav si ti tuljan
@gooUser1601983729 Traži ti pravopis - prijatelju - potrebniji ti je...
bolesnik hodao zemljom i poslje rata šta je njemica silovano a njemaca ubijeno sve radi njega. koliko mrtvih u svijetu radi budale. ali eto na kraju je pobjedila prava strana.