Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixe! Zasto smo sve ove godine bili uskraceni za ovakva remek djela i ovakvu umjetnicu?
nekako mi je ovo bezveze i nema neke estetike niti tzv feng shuija ni u slikama a ni u pervormanzu. zanima me samo je li taj pjesak na podu dobar za mace, 5-9km placam vrecu a ovaj nekako izgleda ko da dobro upija.
Dajte ljudi ovo je smijurija, ovo je daleko od svake umjetnosti, sere bezveze ova , i zna se umjetnost je lijepa, jos jedna mrljatorka.
Fgr raja uziva u "umjetnosti"
Romela
Ervina 😂
Ja dva puta procitao tekst i tri puta pregledao slike i mislim da sam ozbiljno puko’ ko grasak ! Wtf. ovo umjetnost ?!!!!!
Nekad je Bosnjama najveci domet na istoku bio Bosfor, a sada vec dosli do pustinje
Pustinjska lisica.
Ko je na prvu pomislio Semir Osmanagic :D Kauboji i Indijanci :D Piramida i pijesak. Alternativna historija i umjetnost.
🤣 e svasta !