Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitke djeci, drago mi je procitati ovako lijepu vijest.
Sve Hrvatice, što odmah ne kažete.
Ronilac ti si obicno pule dalmatinsko budalo
bravo !
A moj đerzelez pa zar u ova doba mržnja ti je na prvom mjestu. ,ps : tvoj minus , zašto .
svaka vam cast..
Sjedim u hladu grickam čokoladu...pa nastavite jbg.dosta od mene x) More'l nagrada kaka?
Stvarno se trebamo zapitati za realnost ovih pluseva koje si dobio!! Jadno i bjedno sta je ljudima postalo mjerilo vrjednosti.
Chill :) Sada će se ljudi pljuvati i rokati radi pluseva whahaha x) Očito si ti jadna ili jadan pa se na moj komentar nadovezuješ pljuvajući.I šta ljudima odg.ili ne odg.neka sami biraju a ti moje vrijednosti na osn.komentara sudiš i ljudima kojima se svidjela zezancija? O.o Koji hodajući komplex si.Ciao. I ako ti smetaju ignoriši ih ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)