Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kraljevi, dignite malo cijene ulaznica, za stanovnike sarajeva 5KM za sve ostale 15KM, u svim evropskim gradovima ispod 15€ nijednu znamenitost ne mozes pomirisat
valjda obrnuto, sarajlijama 20 markica, ostalim gradjanima 10 a strancima i dijaspori 5
turistima 15€ a dijaspori 30€ mamu im dijasporsku skrtu
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
pa majko moja onaj Rešidat im nije valjao i slavili ste kada je otišao. I ja sam bio protiv njega, ali evo dokaza da je lik bio 1/1 . Ostavio vam je u amanet dvije ovce, a vi ste jednu izgubili, a drugu polako gubite. Bože sačuvaj.
došla SDA i raspad sistema.. .sdaovci znaju samo sa mindera na minder skakat, da se ''vidi'' da rade
@T84 Zvao sam te tenkista da dođeš na Soukbunar u miru kad nisi uspio u ratu. Pa ću ti pokazati Zemaljski muzej, Vijećnicu,Pozorište,Tramvaj,Trolejbus itd. jer vi to nemate u Genocidnoj tvorevini zla u okupiranom dijelu BiH.
lopatu u ruke i udri, ovdje se umjetnost, kultura i historija odavno ne postuju....
Kako glupa prica. U ovo povjeruju ona djeca iz vrtica... Exponati prodati i zgrnuta lova, milioncic se podjelio u uzem krugu...
Eno ga kod Kibeta, ostali kratki od vikenda prije... izasli malo "onako"
Koji milion? :)
to je ogledalo nasih politicara
a članovi predsjedništva imaju 3 audija po 200k. Koji smo mi idioti...
“Za sedam mjeseci ove godine uezli smo 27 hiljada tona vode. Ukupno smo uvezli 27.400 tona vode u vrijednosti od 13 miliona KM. I to se praktično odnosi na vodu, prirodnu ili običnu vodu, bez dodatka bilo kakvog okusa, arome ili šećera. S druge strane, izvezli smo 14.574 tone, u vrijednosti od 2,5 miliona KM”
onda je neki velik problem sa cijenom naše vode. 14.574 tona vrijedi 2.5 miliona KM dok 27.400 tona vrijedi 13 miliona KM. ZAŠTO JE TOLIKA RAZLIKA U CIJENI?
@law2 pa vrlo jednostavno brate, imamo dovoljno vode, a uvozimo Janu i vise cijenimo tudje nego svoje. Dok nasi kad izvoze vodu (koja je zdravija), drugi kazu il ces po toj cijeni il neces nikako, nikoje ne cijeni, a nasi daju posto-potom. Gubimo cast na svim poljima drustva, nije ni cudo da nas manjine veslaju kako hoce.
Davno sam rekao da treba da pređu sa zemaljskog na vanzemaljski muzej!
u petak ćemo se molit na džumi da voda iziđe iz Muzeja, i mislim da će to biti dobro aBd-a
zemaljski propo ko zemlja
propo ko sda
gdje su sad svi oni što se zgražavaju nad Čevljanovićima, da po pola marke svi daju skupilo bi se dovoljno da se sve sanira
zanimljivo , svake godine poslije čevljanovića idu muzeji
Zemaljski muzej na aparatima!
Ko ceka taj i do ceka hehe
Dovedite Zvezde Granda subotom i nećete znati šta ćete od love.