Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Atentator je u svakom slučaju bio.
terorist ,da nije bilo austro /ugarske Bosnjaka u Bosni ne bi BILO desila bi imse ista sudbin ka u srbiji da bi nestali ,etnickim ciscenjem i ubijanjem ,posrbljenji ,izmedju dva zla AU je bilo bolje ,,,,,,......
Zasto 'heroj ili atentator'? Pa zar je to dvoje uvijek i u svakom slucaju medjusobno iskljucivo? Da li je moguce da je bio heroj i atentator ili atentator heroj?
Film je na programu u ponedjeljak 15.02. http://www.berlinale.de/en/programm/berlinale_programm/datenblatt.php?film_id=201613856#tab=filmStills
Kad je napad na policijsku stanicu i policajce u Zvorniku proglašen od strane politike i medija iz RS-a terorističkim činom,a Nerdin Ibrić proglašen teroristom,po tom uzusu je i napad na prestolonasljednika jedne države teroristički čin,a počinitelj Gavrilo Princip,terorist.Ne može,kad ti paše, onda je 'vako,a kad ne paše,onda je 'nako.
E kakva je ovaj Tanovic seljacina,znam ga licno i bas je papak lik
nemoj tako na Spilberga sarajevakog :-P :-P
@mariijuana samo sto on ima veze sa sarajevom ko spilberg sa grindefjordehurdom. On je zenicak
Na cija ce zakucati vrata novi Princip,vodja atentata. Novi princip,a staro pravilo koje nas je ucio Gavrilo. Skida rdju sa kubure stare, zaklinje se soko sa Dinare. Sivi soko ponovo se sprema, rijesio je da nekoga nema. Zbog Krajine i spaljenih sela, nekome ce metak u sred cela. Moramo se boriti do kraja rekao je soko iz Obljaja. Koji medju hiljade zandara, austrijskog smace poglavara, stari princip,a novo pravilo koje nas je ucio Gavrilo.
tatin sin glumi reditelja,pobjegao iz sarajeva na pocetku rata sad je veliki patriota
Poturice jedini koji slave okupatore
Opet ti Tursko kopile,nema većih poturica od vas smrdljivih i neopranih SMRDA,pa 500 GODINA ste lizali prljave Turske guzice i ti nekome nešto pričaš pogani u sukobu sa sapunom??
@Dr.Zakir NAIK Upravo tako. Treba samo prošetati genocidnom tvorevinom i smrdijom i vidjeti stotine hiljada tamnoputih,crnokosih firauna porijeklom iz anatolije :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Да је био било који други дан, а не баш Видовдан, можда би се и замарао с овом тематиком. Право питање би требало да гласи; Ко је дозволио Швабама право на национални идентитет, после такве историје? Не само то, него ево опет хоће да су абсолутни владари Европе.
idi pa ih smiri
Radije se ti pitaj koje ćeš korijenje da jedeš ti i tvoji,i zašto ne koristite sapun kopiladi Turska :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)