Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne prepoznajemo. Bio sam član jedne trupe tugo. Teatar je imaginarna imenica za prosječnog stanovnika BIH. Znam koliko narod (ne)posjećuje teatar.
Hoćemo li staviti ruku na srce i reći da je i ponuda srazmjerno siromašna? Ovo je kulturni moment, nekoga koga roditelji nisu kao djete vodili u pozorište sigurno neće u 35oj doći na ideju da sam ode ...
@Aria slažem se.
davno smo profurali tacku primitivizma i normalnih vrijednosti da se vratimo u normalu i da budemo civilizovani ljudi, sve je naopako u ovo vrijeme...sve otislo u pm
ja ne znam ni za jedan dogadjaj da je teatar promijenio svijest drustva niti da je i jedna revolucija krenula iz teatra. teatar danas ipak cine ljudi koji su na budzetu. rijetki su oni koji su slobodni umjetnici i koji uspiju zaraditi svojim radom i genijalnoscu. njima kapa dole.
Bila sam clan jedne trupe i kad se glumci unutar nje ne postuju onda ni vanjski svijet nece. Zalosno ali istinito.
Al zato su nam kafici, restorani i drugi usluzni objekti puni turbofolk sund pjevacica...
Jok, hajte vi na predavanja kod bradonja u BKC...sta ce vam pozoriste?
Je li ono u Zenici nedavno bila premijera predstave “Bojte se Alaha”? 😂 Cirkus majke mi😂
par puta bio, krevelje se psuju... nemaju sta promjeniti, sad su svi takvi.
lijep prostor za vanredno kolo igre na sreću "binga"
aha na koridi prepoznaju...
"Pun kazan pasulja, za mene ti je to brate najveća kultura!" Za prosječnog Bošnju to su opet Čevljanovići i korida!