Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al lupetate... nemate pojma o krivicnom pravu i kenjate, tvrdite nesto a niste bili tu. roditelji ne mogu odustati od tuzbe jer optuznizu podize drzavni tuzitelj nakon sto se prijavi krivicno djelo. a onda sudi sud. bio je u pritvoru a nikakvih dokaza nije bilo da je radio bludne radnje sa maloljetnicima. cijela tuzla ga voli, a vi s e lj a c i iznosite svoje frustracije tamo gdje im je mjesto, pustite umjetnika na miru. gorane tuzla te voli
Bio je u pritvoru, ali su roditelji silovanih djecaka odustali od tuzbe, da se ne bi \"ofirali\" po gradu!!?? Zalosno!! A osudjen je uslovno zbog droge.
Nije bio u zatvoru, optuznica je odbacena zbog nedostatka dokaza. A da je pedofil i da voli mladje muskarce to je odavno poznata stvar. Takodje voli i drogu i voli da drogira momcice i da ih onda iskoristava, a postoje i snimci kako to radi.
Samo sto je ovaj bio u zatvoru!!Pedofilija i droga!!
Dobro, ako je covjek homoseksualac ne znaci da je i pedofil. Isto kao sto biti imam (pop, svecenik, rabin, itd.) ne znaci nuzno ne biti i pedofil... (vidjeti pod \'Gluha Bukovica\' i slicno) Osim ako ne mislite da je svaki tenor homoseksualac (i pedofil). Ali, opet, nit\' svaki homoseksualac zna pjevat\', nit\' svaki pedofil voli operu... Ukratko, qurtzu vam ne valjaju teze i primjedbe. ;-)
kretencina i pedarcina
PEDERČINA PEDOFILSKA!!!!