Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš me zanima ko su otac i majka ovom momku Skenderagiću??? Čisto onako, a što se tiče Mirvada Kurića, hahahahahahahah on i gluma pa taman kao i prezime mu, ni političara ni glumca Bitno je da se ,,mali,, Kurić uzdigao, hahahaha ii da hajruje i to u stranci stranca vlasnika Avaza i nekoliko tornjeva u ovom gradu, taj vlasnik tornjeva sve zaradio pošteno u ovih 20 godina iza rata, vrijedan neki, a svi znamo da se iz Sandžaka uoči rata dojebao u ovaj grad go kao prst, sa rukama u džepovima
Sve je to ...aksam skola ...jurisni fakulteti ,zavsavani za dva-ipo mjeseca...!
Sve je to ...aksam skola ...jurisni fakulteti ,zavsavani za dva-ipo mjeseca...!
SVA ČAST, SAMO NAPRIJED, ALI ŽIV BIO NEMOJ DA SE DESI DA ZA KOJU GODINU UPLOVIŠ, A RADI SITNE PINKE, U NEKU STRANKU KAO TVOJ KOLEGA NAZOVI UMJETNIK-GLUMAC MIRVAD. PA OD NJEGA NI GLUMCA NI POLITIČARA.