Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeee*ote kolika guzva, sve covjek na covjeku, vidi se da je kultura od velikog znacaja gradjanima ove nase drzave.
Opet Mustafić podijelio uloge!
KO IMŠIROVIĆ PO PILAVU!
Da je nemanjin nije a da je porijeklom vlah, pa jeste, tj. tačnije vlaJ, pošto je selo Malkovici iz kojega on vodi porijeklo na Biokovu...
Izvini imširoviću, EUROPLJANINU, nismo te prepoznali
moze li sta bez ovog umišljenog \"glumca\" aLJbana?
Izvinjama se ako grijesim, ali valjda je normalno skratiti neku izjavu ili u ovom slucaju pismo i tako prenijeti, ali ga parafrazirati i onda stavljati u navodnike kao citat, za taj postupak u novinarstvu nisam cuo..hajde, nit je John reko nesto narocito bitno, nit su ovi puno improvizirali , al svejedno: il je nesto reko/napiso il nije..
Iznad Tesnja zora svice, dobro doso Predsjednice :)
Kako su ruzni, sta je ovo vako ? Bas se vidi da se ne kupaju isto kao metalci a sve lafo neka kultura
Svaka cast !
p.a.p.a.n.l.u.k.u nigdje kraja. red bi bio da se bar raspitaš ili provjeriš, moguće da ima i na internetu. uglavnom, kad je krenula agresija na hrvatsku (ti se, b.a.l.a.v.a.c, još nisi bio ni rodio), malkovich je snimio sport u kojem je pjevao \"Lijepu našu\", doduše sa tvrdim američkim izgovorom, i taj spot je mjesecima furao na zagrebačkoj TV - može se sigurno naći na YouTubeu. teško da su franjini poslušnici u jeku granatiranja vukovara i dubrovnika forsirali nekog \"vlaha\", kako kažeš, pa još nemanjinog!
jeste li ba vidjeli kakva je situacija u malkovichevoj glavi?ko nije - obavezno pogledati \"biti john malkovich\" ili tako nekako:)
su mi milije ove vaše konstrukcije \"svjecki poznat glumac\".
@jah a on se pita hahaha
Opet Mustafić podijelio uloge miševima!