Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ce citati ako ne vide,kome posluku porati?
Pa sta su oni bogu skrivili
Zdravlje je najbitnije pa sve onda ostalo!
Ne znam zasto ovoliki hvalospjevi covjeku koji je samo promovisao svoju knjigu. Ne govorim ovdje o Devadu kao covjeku i piscu. Zalosno je sto je samo jedna knjiga presentovana u audio formatu. Danas se na zapadu manje vise sve digitalizije. Uz stampanu knjigu cesto dobijete i elektronsku knjigu (gratis). Zar nije lakse digitalizovati knjigu u audio formatu nego je stampati na Brajevom pismu. Evo Svedska je donirala opremu za digitalizaciju, bas me interesuje koliko ce se digitalizovati knjiga?
Dževad Karahasan je čovjek kojeg mnogo cijenim, pravi BH intelektualac, a ne one glavuče za koje vam govore da su BH intelektualci
Svaka cast !
Odlicna vijest, treba puno vise paznje svako od nas da posveti osobama sa invaliditetom, na koji god nacin to mozemo.
Karahasan je naš ponos