Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LEGENDA!
I jeste legenda, uvjek ce biti u nasim srcima. Mozda nas je napustio ali ce zivjeti zauvjek kroz svoje uloge koje su nas cesto nasmijavale.
djes ti?::))
PRIKAŽI ODGOVORE (36)
OVO MALO DUSE ili kako je zena zajebala covjeka …: http://youtu.be/0zCTnzGOLDk
Potrebna vam je reklama vaseg proizvoda usluge? kvalifikovan i pouzdan partner za reklamu Reklame se objavjljuju u stotinama facebook grupa,sajtova.news portala, uz to uradit cemo vam besplatno facebook stranicu ili blog (sa kontakt informacijama,slikama.cjenama vaseg proizvoda)reklama ce se prikazivati pomocu programa velikom broju facebook grupa ukljucujuci i 5mojih grupa (30.000clanova),post s informacijama o vasem proizvodu,radnji,u prosjeku ce vidjeti 600,700 000 korisnika facebooka na dan,postoje i dodatne opcije.izrade websajta,seo optimizacije(white seo,black seo,izrada backlinkova),izrada on line prodavnice itd poboljsajte prodaju vaseg proizvoda,usluge... Fb stranica https://www.facebook.com/internetreklamazavas
djes ti??:)
Mi treba da budemo ponosni na sve naše glumce i ostale koji našu zemlju predstavljaju u onom dobrom sjaju ! Bosno,volim te !
...đe rahmetli ljudinu zaima snđe sudbina da ova dva lika zbore o njemu...
Ljudina covjek bio, nije bilo filma sa njegovim likom da ne valja.
Srce drago, neka ti je rahmet dusi
Sta to radis, majku ti tvoju? Ostavi mi goluba!
Čovjek za pamćenje.
NAŠ NAJVEĆI BOSANSKI DEDO.
Sjecam ga se kada je u jednom filmu kao radnik koji je otisao u inostranstvo da zaradjuje , cini mi se Njemacka pa Francuska, a nije znao jezike , ni Francuski niti Njemacki, pa na gradilistu upoznao crnca kojem je zaboravljao ime, pa ga nazvao Ugljesa. Allahmurahmetelje. Glumcina ko rodjen za to.
Film se zove Jagoš i Uglješa. :)
Tiho živio, tiho i otiš'o.. RiP
Zaim u videu nosi nošnju naših predaka, turban, minijaturnu bradu (iako su naši pretci imali dužu bradu) i kratke nogavice, što možete i sami primjetiti. Jesu li oni bili vehabije?
Netural, ja sam jedan od tih što govoriš, 'vehabija', tako me zovu iako ja se ne pripisujem nikakvim vehabijama, do Poslaniku a.s. Koliko sam zao i loš prema svojoj suprugi jutros sam joj pravio ručak za danas :( ccc baš sam bezobrazan i papučar. Ti generalizuješ a to ti ne valja, nisu svi takvi iako i takvih ima. Ali da radikalizacija kod pojedinaca, što spominješ da nameću, da su neljubazni, da nisu dobri prema svojim ženama... to je sve posljedica njihovog predislamskog života jer kada živiš čitav život mrzovoljan i neljubazan to ćeš teško promijeniti kakvog god učenja da se prihvatiš.
Nisam ovde došao da se hvališem šta radim za svoju suprugu, ali svoju suprugu poštujem maximalno, nikada na nju nisam digao ruku niti sam ikada zagalamio na nju. Koliko je 'respektujem' da ne ide nigdje na posao, a fakultetski je obrazovana osoba. Jednostavno, nije joj potreban posao jer uživa kod kuće u svim blagodatima i odgaja naš dar od Allaha, našu kćerkicu. Bosanski muslimani jesu na ispravnom putu ako namaz obavljaju, ako Allahu šrika ne čine jer to je prije svega put islama i put Muhammeda a.s. Žena je ravnopravna sa muškarcima, ali u islamskom šerijatu ima jedna stavka koja kaže da je muškarac jedan stepen iznad žene, zbog toga što je glava kuće, što opskrbljuje ukućane onime čime ga Allah opskrbi. A da ćemo samo 'mi' u džennet, to nije relevantno jer ako pustiš bradu, skatiš nogavice a žena ti nosi niqab ne znači da si kupio kartu za džennet. I nijedan od 'nas' ti neće reći da će u džennet ući, to za sebe nisu govorili ashabi r.a. A da smo na ispravnom putu, jesmo kao....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dobri čovječe, neka ti je vječni rahmet, a znaj da živiš u srcima građana širom bivše Yuge
Dobra duša bosanska!