Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam sve i onda najednom fol trebao bi muzej biti besplatan i da ga mi finansiramo....? U kojoj drzavi kad odes ne placas muzeje, galerije itd ? Stvarno smo blentavi, a Sarajevo inace bi trebalo poraditi na kulturi. Ma da i umjetnici i sta vec je na mizernom nivou, danas svak zavrsi te fakultete, al haj....
Pa nasim politicarimanije prioritet muzej vec licni interes, nepotizam …… njima kluzura nije ni pod razno….. koji smo mi primitivci….
Svaka čast ćevapima, ali meni nije normalno da pored Muzeja s veoma vrijednim eksponatima, turiste uglavnom zovu prvo na ćevape, umjesto da u prvi plan uvijek ističu posjetu Zemaljskom muzeju.
Država, kakva smijurija... Govorimo o nekolicini nesposobnih, a pohlepnih mediokriteta koji su našli način da zarađuju milione i milijarde. S druge strane je bezubi narod koji na to pristaje. E to vam je definicija države...