Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci nestalo para...
Pa majku mu cetnici, jedina veza MESE sa srpstvom mu je supruga. Kako vas samo nije sramota? "Sveti Savo" i Nemanje su bili Bugari, a vama Srbija pociva na "svetosavlju"? A rodjeni brat "Svetog Save" krsten u rimokatolickoj crkvi i bio gorljivi katolik? A "Sveti Savo" vam umro u Bugarskoj boreci se za autokefalnost Bugarske Ortodoksne Crkve, nikakve veze sa SOC nije imao, niti sa bilo kojim Srbinom. Pitanje i je li govorio bosanski jezik. Vjerovatno je znao samo bugarski i grcki, vjerovatno su vam trebali prevodioci da ih razumijete, isto kao sto danas vam trebaju prevodioci za Karadjordjevice.
ti si moj Avdo genije - al sto si usr'o usr'o si motku.... si moralna nakaza....
Sve bi bilo drukcije da su bosanski muslimani citali i shvatili djelo i poruke Mese Selimovica. Ne bi morao da bjezi iz Bosne u Beograd, a oni sto su ga proganjali bi prihvatili istinu, jer se od istine ne moze pobjeci. Sad ce ovaj veliki "akademik" i pisac Abdulah Sidran, koji mijenja misljenja kao carape, da komentarise Mesu Selimovica. Po zavrsetku njegove besjede, kupice ga neka od stranaka za 100 do 200 maraka.
pozdrav za dragu barbarioca iz subotice,mozda i jednom od najpametnijih ljudi u nasem regionu
Dosta nam je Bakirove politike, on je slijepa ovca
idi kod kuste na skivi
Znaci vrijeme je
http://www.preporod.com/index.php/2011-08-07-02-54-44/4015-radit-cu-bilo-sta-da-prezivim-sehidsko-dijete-hrane-komsije.html
hahaha evo svi s nestrpljenjem cekamo,al ko jos Tebe slusa? :(
pa eto, ja ću ga poslušati....
Jebo ti vise mater svoju, imas li ti ikakvog preceg posla, osim d a dajes reardirane komentare????
PRIKAŽI ODGOVORE (7)