Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednostavno će i sva ostala kina da propadnu jer Cinema City jednostavno kao da drži monopol iako su cjene paprene
projekcije u Americi su 10$ sto je malo preko 17KM, gledamo iste filmove, sa istim datumom premijere kao oni. Kod nas je karta 6-7 KM. Tako da se stvarno ne mozes zaliti za cijenu karata.
@U.R.Stew.Peed. standard u Americi je barem 2x veci u odnosu na standard u BiH sto ti dodje na isto, u svakom slucaju cijene su poprilicno visoke, za jedan par (2 karte, kokice sokovi te dodje 20km) sto je za vecinu stanovnistva neprihvatljivo. No nije poenta to, poenta je da jednostavno monopol Cinema City ubija polako ostala kina bez obzira sto cu vece cijene.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...titin režim je bio najbolje što su balkančad u svojoj povijesti imala.
@commiemarshhal...Trebaju se sve bivse Republike SFRJ dogovoriti o izgradnji bolji odnosa tj.uloziti zajednicka sredstva u razvoj hidrogenske bombe te istu i nakon r azvoja pustiti u pogon nemoze drugacije sa bagrom
Papapci naselili grad. Otvorite neku novu "rupu" pa ce lako zaraditi te pare. Sa turbo folk za kockaste glave.
Sarajevo nije ni blizu Sarajeva nekadasnjeg,prema tome za kino nista cudno
cinemacity ne stize da prikazuje sve aktuelne filmove. imperijal treba da preuzme samo par filmova.
"...potpunosti vraćeno na upravljanje Hrvatskom kulturnom društvu Napredak..."... i od tada je krenuo Nazadak...koji apsurd! :) :")
apsurd je "vratiti" nekadasnjem vlasniku na upravljanje - uz kiriju :)
halo do kada uporedjivanja kako je tamo ne gdje nesto ovako ili ovoliko.ne zivimo tamo ne gdje nego ovdje u BOSNI I HERCEGOVINI i samim tim bitno je kako je ovdje nesto. ima ona stara pametne: u pariz otici ili ne otici,ali valja meni čarsijom proci
stvarno mi nije jasno? kuka se i zali za necim! pa promijenite namjenu ovom objektu!!! dajte nekome ko ima viziju i neka od toga napravi kulturni centar u vidu (odrzavanje umjetnickih i nekih manjih koncerata, odrzavanje djecijih priredbi, odrzavanje kino filmova za vrijeme SFF, odrzavanje pozorisnih predstava, odrzavanje folklora i za potrebe kud-ova). pa majku mu ne mora sala od 500 mjesta (pristojnog kapaciteta) propasti zato sto ima namjenu samo da bude kino? smijesno!!!!
Sve to fino, a onda od silnih prihoda koje donose kulturni centri plati sve rezije ukljucujuci kirijiu Opcini :) (skromnih 4500KM mjesecno)
Šta se ložite bezveze...Cinema je odlično kino, a i vrijeme masovnih kina je prošlo...Pun K.... filmova na netu
Greska vec u naslovu. Nije "ovo nekadasnje kino Romanija..." nego "ovo kino koje je jedno vrijeme nosilo ime "Romanija" :))))
Steta, a toliko puta sam se tamo ljubila za vrijeme filma
Nije imperial nego Romanija, i nije Apolo nego Partizan kino
Imperijal i Apolo su stara imena ovih kina. Nakon 2.svj. rata su dobila nova imena koja ti pamtis.
Para nema a od MMF ce dobiti milijardu tako da ce nama nasa vlast pred izbore dijeliti kucna kina
Da se godinama ulagalo i sredjivalo mozda bi bilo drugacije. Zale se na cinemu ali tamo si zato kao gospodin sve napucano i naravno cijena ulaznice sve to i odrzava. Zasto bi neko pored onakvog ugodjaja gledao filmove po rupama, mozda zbog historije? Sve sto je propalo, propalo je s razlogom. Nije ovo vise yu pa da ti drzava daje pare i obnavlja iako poslujes u minusu sve vrijeme, osvjestite se vise...
@ponosanilud zato je drzava septicka jama jer u njoj zive ljudi kao ti.. Upravo tako klasicno rezonovanje sda biraca
Klasicna dva dezurna glupana s klixa, nabijem i vas i sda zajedno. Samo vi zivite u proslosti.
Ih kad se sjetim koliko sam ovdje filmova ko dijete pogledao, odma se rastuzim kako godine proletise. Nadam se da ce se naci nacina da se kino obnovi i ponovo otvori svoja vrata.
Ih kad se sjetim koliko sam ovdje filmova ko dijete pogledao, odma se rastuzim kako godine proletise. Nadam se da ce se naci nacina da se kino obnovi i ponovo otvori svoja vrata.
Ih kad se sjetim koliko sam ovdje filmova ko dijete pogledao, odma se rastuzim kako godine proletise. Nadam se da ce se naci nacina da se kino obnovi i ponovo otvori svoja vrata.