Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Kriterion !!
Admineeeee!!!sad cu ja svojoj Sarajki poslat messsage na skype.a ti nikad neces njoj moci biti ni do koljena ljakse jedno.banuj me ponovo.
banujete normalne ljude, kakav je to nacin ?
@HD Nije ljubavi daleko, zar nama išta može da bude daleko...? Mi od sada možemo samo da budemo bliži i bliži...
@Sarajka moja mila!!!! ma ljubim ti prste sto kuckaju tako fino!!!!naravno da necemo gledati filmove ali da podrzimo ovaj pozitivni potez sarayleeya!!!!ne moramo mi docekati ni kraj filma.Zeljin stadion nije daleko.
@HD Znaš dragi da zaspem prije nego što odgledam do kraja bilo koji film...još ako si ti pored mene, onda bih na spavanje odmah ! Kakav Kriterion ! Mene zanimaš samo ti, Eich...
@Sarajka!! Iz zadnjeg reda se ionako slabo vidi!!! i sta mislis zasto ti predlazem zadnji red??jedva cekam!! samo ne znam koje ce to godine da bude. ali kako kazu strpljen - spasen!
@HD Može ako ćemo da se ljubimo...Hoćemo li, Eich ?
@Sarajka!! i ti meni dushshshsho nedostajes. ma sve mi tvoje nedostaje. jel moze da idemo u ovaj Kriterion al sjedimo u zadnjem redu?
psima i smrdama u kino ulaz zabranjen, JEL\' JASNO!
Sretno nam novo mjesto u gradu, akobogda...
ja licno zelim da se ostvari ovaj \"san\" ali realno gledajuci bice to onako nista posebno... 1. od svih clanova ove ekipe jedna jedina osoba sa edukacijom u umjetnosti... 2. niti jedna od clanova ima neko konkretno radno iskustvo ---sve su to neki psolici tu i tamo 3. ekipa je 0---sociologija preovladava, saobracaj i komunikacije, masinstvo---nigdje veze... pitanja: ko ce finansirati plate studentima? koje ce poslove ti studenti obavljati? koji studenti---oni pravi ili oni iz kahvane? studenti koje nauke ili ti nenauke?!? sve ti je meni to Muje mutno :S
Pa majke ti ... ima li ovdje iko sto komentarise dovoljno petlje pa da nesto pozitivno kaze...ljudi otvaraju kino, gase teslu koja ionako ne radi nikako...pokusavaju da nesto novo plasiraju a vi ovdje o dzamijama pricate...a za informaciju doticnome @selo veselo : SFF je pomaknuo prije Ramazana njihov glavni sponzor Heineken a ne raja ... jer logicno, Ramazan, ne pije se piva .....
Ovo ce vazda biti prazno.Bar ce cojek moci prcit na miru,osim ako neki brada filozof ne prekine te u ceifu.
@HD kako mi nedostajes...