Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro. Znaci za ocekivati je da se strucna javnost oglasi i ishodi zabranu ovog najnovijeg ceprkanja u Mostrama? I da ce Gavrilo da izda zabranu? Ili nista od toga?
Za \"Dosta\", i ja se to mnogo puta pitam, činim što je u mojoj (skromnoj) moći, pa mi se čini da sam dalabu koja radi \"prljavi\" posao, pa kada se odradi, onda će neki doći u čistim odijelima da vrate stvari na svoje mjesto. E neće moći ovaj put! Gavro, care!
Clio, a da se u odbranu tog nacionalnog blaga malo za promjenu krene pravim akcijama, a ne samo deklarativnim zgrazanjem nad Osmanagicevim \"poduhvatom\", te vapajem za afirmaciju prave bastine? Nesto ne vidim da se osim one raje s blogova i Vuka u Danima iko drugi trza da nesto uradi. Cega se boje? Zasto lijepo nase pametne glave ne udruze snage, pa se obracunaju s ublehaskim poduhvatom, ali se isto tako i izbore za bolju poziciju istorije, arheologije, nauke uopste, a ne da se vazda poklapaju po usima i cekaju da neko drugi odradi te stvari za njih?
Zar i Queer Festival nije \"naše kulturno blago\"?
Himna, ne vrši veliku nuždu. Gavro, care, spasi naše kulturno blago od nas samih. Onima koji podržavaju uništavanje našeg kulturnog blaga i sjedište naših kraljeva zbog jebene budale, mogu samo reći - DABOGDA VAM DJECA BILA UČESNICI QUEER FESTIVALA
Clio prestani lupetat i popij jednu dobru dozu mira,sam-znas pljuvat po Semiru Osmanagicu! Naprijed Bosno i Hercegovino,u ljepoti tvoje duse...Hvala Predsjedniku Komsicu na njegovim prelijepim rijecima,a Ministru Grahovcu ipak da ode do grada Visoko,treb\'o bi...
Svaka čast Gavri Grahovcu. Ovo je veliki šamar svim onim političarima, medijima i pojedincima koji su odgovorni za ponašanje one budale koja je odgovorna za rušenje naše druge srednjovjekovne prijestonice - Kraljevskog grada Visoki. Svi mi koji volimo ovu zemlju moramo se okrenuti očuvanju naših vrijednosti, a ne podržavati hudale sa šeširom koje uništavaju našu baštinu i sramote nas pred svijetom. Gavro care!!!
Ovo je trebalo davno uraditi, pa se ne bi decenijama vec raspravljalo koji su to simboli BiH. Medjutim, da bi ovaj grb bio simbol drzave BiH mora postojati bh nacija koja ce ga prihvatiti kao takvog. Radi se o drzavi-naciji naravno, kao zajednici svih njenih gradjana. Ali, da bi se stvorila drzava-nacija mora postojati neka vrsta mita i zajednicka svijest o povijesti i upucenost svih na zajednicki interes u buducnosti. A toga nedostaje u BIH. Bez nacije drzava tesko opstaje.
super svaka čast, nešto vrlo pozitivno
Ovaj grb nam daje za pravo da se i dalje borimo za našu državu Bosnu i Hercegovinu u njenim današnjim, priznatim granicama. Daje nam za pravo da kažemo određenim grupama i pojedincima da prestanu da žive od lažnih i izmišljenih mitova. I da se spuste na zemlju, među obične ljude. Posvetimo se istinskim problemima, pokušajmo svi zajedno stvoriti bolje mjesto za život. Ako ne za nas, onda za našu djecu, unuke. Učimo našu djecu da budu ljudi koji će voljeti, a ne mrziti\", rekao je Komšić . aferim predsjednice