Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako i sam kaze tesko je biti objektivan nije ni mogao spoznati drugu stranu. On ocjenjuje ko je bio veci ekstrem, misli da zna. Vjerovatno je bio po zadatku, dok je bio samo na ugrozenoj strani, kako je mogao vidjeti krivce, ali hajde, nije bio sam. Medijski ratovi traju svugdje u svijetu pa i u BiH.
Svaka čast čovjeku, sve napisano kako je bilo, vidi se da je bio u ratnom Sarajevu.
zasto nije pisao o bihacu ko se tamo podjelio. kako ste narucivali granatiranja na hr polozaje. zasto nije pisao odakle je 5. korpus kupovao municiju. viktor bubanj u sarajevu uvoz mudzahedina zasto nije spomenuo. na grbavici kao nisu snajperisti skidali djecu. kako se zvase ova iz novog sehera sto je ljudima natezala jaja do koljena pa ih pustala da budu u bolovima satima pa onda ih stoila i ubijala. sklonjena u ameriku. isto ko sto je naser pod zastitom. sto pravedni spanac nenapisa