Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitam svim muslimanima ramazan,i zelim im mir i blagostanje.pozdrav
Cuo sam da ce him Ekrem Jevric biti zvijezda veceri na koncertu.
ramazanski koncert, bajramski turnir u malom fudbalu itd... sta li ce jos da prekopiraju od katolika
ajd igore na kafu, bilo gdje u sarajevu. prijavi mjesto i vrijeme. poslije iftara ako može ikako, pa mi to ponovi uživo!!!
Islam je zlo i treba ga satirati na svakom mogućem mjestu i u svako moguće vrijeme. Pozivam sve Bošnjake da se odreknu te nasilne i opasne religije i prihvate religiju ljubavi kršćanstvo (pravoslavlje ili katoličanstvo, manje bitno). Pozdrav od Sarajlije.
a musliman od stare srpske reci mu do.kao i bos nja od mos nja.
i jopet krsansku muziku propagirate.sram neka vas je,umjesto nase muslimanske pjesme,vi slusajte kaure i sejtane.
Srbin potice od latinske rijeci Servus = sluga :-)
pozdrav Fikretu Abdicu kao i tvojim sljedbenicima istinskim borcima za BiH
Jel\' se ono gusle sviraju na jednoj zici izvucenoj iz konjske g.z.ce?
hohohoho hhehehehehehe hihihihihihihi hhahahahahahaha ramadanski pa koncert ha ha ha e da vas cuju oni ahmo i nedzad sta radite i kojim se kijaafiirskim disciplinama bavite odreko bi vas se i preko kuhrraana i preko havaza. a tek braat Been Jaden, auuuuu pa poslao bi odma dva aviona da se obruse na Momu i Uzejra samo nas brukate sahrajski mindderashi i leziljeebbovichi
hahahaha cuj ovo hahahaha
Jaooo satro loyavi pa vi ni guzicu neperete poslije nuzde isto kao i zivotinje Srbin = raj za hemeroide Nabijem vam na kitu seku, mamu i sve slave koje slavite pogani i izrodi ljudskog roda
Razumiju se lojavi u ozbiljnu glazbu ,,njima treba saz i kaside bez ilahija ... j e b o v a s r a m a z a n ...
@G Francuska kapa, kalose i tabanic fijaker...