Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E crn je to san ako hoces da postanes policajac...Al svejedno fina akcija.
Je l\' ovo neki vid majorizacije ?
jel ovo znaci da sada ova djeca mogu pristupiti SIPI???? prosli su vjezbe!!
Djeco pasose u ruke i u bijeli svijet. Ovo je zemlja kriminala i korupcije gdje niko nije uhapsen. Pa necete biti roblje kriminalcima? Po kojem zakonu je drzava opljackana a po kojem niko nije uhapsen za ovu golgotu?
ma svi smo mi na vrbama....
i mi u svom kampu vako dječici pokazujemo viještine ali naša dijeca baratju mnogo bolje od ovih Sarajevskih specijalaca maksuz selam od SPAVAČA iz Bugojna
ZAO MI JE ZA OVE INCIDENTE KOJI SU SE DESILI I NISU TREBALI DA SE DESE NI JEDNOM DJETETU,ALI AKO BI SE DJECA ZAPLASIVALA RUZNIM DOGADJAJIMA RODITELJI BI MANJE SLALI DJECU NA RAZNE MANIFESTACIJE,MORA SA SVAKO ZASTITIT PA DA SVE PRODJE U NAJBOLJEM REDU.BAS FINO DA DJECA SRETNU I OBIDJU NEKE USTANOVE I PROBAJU RAZNE VJESTINE SVI.
A vidi su.pa.ka sa SA-X.... ukinuli komentare na vijestima na kojima smo ih kritikovali..... m.a.jmun.i.....
ajd*, da probam..... MUSLIMANE NA VRBE!
Hocel pohadjati vjeronauku!?
Niste objavili ni da je drugog dana kids festivala dijete povrijedio padobranac na Zetri
Kako ste samo jadni i bolesni sa ovim komentarima. Taman nam je onako koliko smo i zasluzili. U ovoj zemlji nacionalizam nikada nije bio na prvom mjestu. U ovoj zemlji su se kriteriji dobrog i loseg davno poremetili. Budi promjena koju zelis da vidis!!!!
Ko je je baco kamenje i na koga..pa zovi muriju,a ne nama pricati price
Pripremite ih dobro, valjat ce im prezivjeti 16. i 17. godinu
Ljepo :))
A niste objavili kako je kamenovan autobus sa djecom iz Cajnica, kad su se vracali sa Kids festivala. Ah da, pa nisu to bosnjacka djeca...
Selam svim katolickim prvacicima iz Bosnjckog grada Mostara.