Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Foteljašiiiiiiiiiiiii !!!!!!
I jesu li lokaciju naseljavala plemena Nokia ili Erikson?
Matrijala je toliko (zajedno sa ranije nađenim koji je u depoima nekih muzeja), da Goražde može gotovo odmah dobiti stalnu izložbu, a akoboga, uz malo pameti i ulaganja u stručni kadar, i svoj muzej. Goražde, samo pametno. Imate veliku šansu, nemojte biti budale kao Visočani, koji su htjeli sve, otjerali stručnjake sa Okolišta i Kraljevskog grada, a dobili po ušima.
@Mrki Htijeli ste Goražde, a dobili ste batine. Niste htijeli gradzanski rat, prepali ste se. Zato ste pucali iz šuma, kao i uvijek, pizdetine jedne,. Dobro kažu hrvati: Mjesto vam je u šumi. Vi idete samo unazad, u doba majmuna-ali kad stignete tu, makar necete trebati vise C(ipele) C(ipele) C(ipele) C(ipele) ))))))
Extra ,rijetko se gdje otkrivaju ovakvi nalazi a kod nas izgleda gdje god zakopash ima neshot
Bio tamo, jednom rječju fantazija. Priroda fenomenalna, nalazište izvanredno. Preporučujem, uz napomenu da piramidioti nisu poželjni!
Eto dokaza da je Gorazde i tada bilo Srbija ! :) Zato danas Tadic otvar skolu Srbija na Palama, a sljedece godine ce u Gorazdu ! Skola ce imati originalnu keramiku iz Srbije ! :)
CUJ , A IMALI I TAMO PIRAMIDA
cuj nasli keramiku pa toje moja keramika kad sam kucu iza rata popravljao pa vozio odpad tu na taj lokalitet,,,
eee sinko; nije tad bilo ni srba ni hrvata ni bošnjaka. tad je bilo svega.
uvjek neke veze sa srbima.. bas me interesuje jesmo li i onda ratovali
cuj to aj nek su,,prodajem 5 duluma zemlje blizu nalazista cijena 500.000 eura 061 214 577