Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZNA LI OVAJ CIKO ISTINU O STRADANJU SRBA SREBRENICE PODRINJA KOJI SU POCINILI SREBRENICKI MUSLIMANI ZNA LI ON ZA 3600 SRBA POKLANI DAVLJENI BODLJIKAVOM ZICOM RANJENE ZAKOPAVALI ZIVE SJEKLI USI VADILI OCI MOGU FOTOGRAFIJE O SVIM STRADANJIMA RECI MU ASIME DA ZNA ISTINU I O SRPSKIM MAJKAMA PODRINJA BICE BOGATIJI NE MOZE SE TO DO VIJEKA SKRIVATI O MUSLIMANSKIM ZLOCINIMA TREBA I SAZNACE CIJELA EVROPSKA ZAJEDNICA ZA SVE ZLOCINE STO POCINISE SREBRENICKI MUSLIMANI POLAKO DOCE NARED KAD VAM BUDE NAJSLDJE ISTINA SAMO ISTINA
Svaka mu cast za ovo. Nek se zna i nek se ne ponovi nid na kome. Giacomo Battiato za nobelove : vote yes
i treba da ih podsjecaju SVAKODNEVNO.tu licemjernu CIVILIZOVANU evropu koja je dopustila genocid.svakodnevno lajemo na arape sto su boravili ili borave u bosni,a oni su u vecini slucajeva stavljali svoju glavu u torbu za nas koji sad sjedimo i palamudimo.dok je SAVREMENA,DEMOKRATSKA,JEBENA evropa sve to gledala iz prikrajka.dokle vise????????????