Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damire puno ti hvala, sto trpis sve sto trpis i sto si iskren u ovome sto radis i sto si za filmsku temu odabrao neduzne i nemocne. Ne trosi se i ne sekiraj ako ikako mozes na bjedne poseljacene i one prestrasene i neobrazovane gradjane sarajeva. Cak i od onih kao pametnih ne ocekuj previse. Jednog dana ce te neka nova generacija razumjeti i cijeniti to sto si napravio. Do tada se navikni na licemjne svoje profesore, kulturnjake i slicne. Svi se bave svojom guzicom. Hvala sto se bavis tudjim patnjama. A fondacija ima kome daje i to valjda i ti znas da taj klan to sve uzima a za plemenite stvari itj njihovu promociju sto ti ne daju sram nek ih bude jer postoje zbog toga i to im je duznost, al znaju oni da si ti ispravan i ne mogu te kupiti za male pare kao njih pa ne vole oni takve. budi mi dobro dobri mladicu. svim srcem uz tebe.
@OBN. j.e.b.e.m. ti m.a.t.e.r. poganu.
SINOĆ NAM JE FTV, U OKVIRU SERIJALA DOKUMENTARNI ČETVRTAK, PREZENTIRALA DOKUMENTARNI FILM NEDŽADA BEGOVIĆA (SNIMCI PORODICE PO KUĆI, JAD I POGANLUK), I U FILMU PORODIČNI TOALET, U TOALETU WC-ŠOLJU, A U ŠOLJI... VELIKO SMEĐE GO*NO. SVE U CILJU UMJETNOSTI - DA TI SE SMUČI ŽIVOT! OSTALO JE NEDOREČENO KO SE POS*AO: GOSPODIN NEDŽAD ILI GOSPOĐA AMINA BEGOVIĆ. HVALA VAM, FEDERALNA TELEVIZIJO, SAMO NAM JE TO TREBALO! SVE ZA UMJETNOST! (K\'o fol go.no slikano u Britaniji, u hotelu, kao britansko je go*no manje go*no! Ono je sve poganluk jedne kuće! Prljava kuća, prljava žena, sumorni ambijet, plitka filozofija. Ko cijenio takvu umjetnost - dabogda ga u životu pratila.)
Bravo Damire, sve cestitke. A ebiga tako ti je to u Sarajevu, sto neznanje sto ljubomora. Nedaj da te to dirne.
Hvala Damire i oprosti sto nase sarajevo ne lici vise na ono. Da se bar vise raje mlade trudi kao ti. Hrabro i od srca. Kad bi te bar vise njih razumjelo bilo bi i njima bolje. Zivio mladicu
SINOĆ NAM JE FTV, U OKVIRU SERIJALA DOKUMENTARNI ČETVRTAK, PREZENTIRALA DOKUMENTARNI FILM NEDŽADA BEGOVIĆA (SNIMCI PORODICE PO KUĆI, JAD I POGANLUK), I U FILMU PORODIČNI TOALET, U TOALETU WC-ŠOLJU, A U ŠOLJI... VELIKO SMEĐE GO*NO. SVE U CILJU UMJETNOSTI - DA TI SE SMUČI ŽIVOT! OSTALO JE NEDOREČENO KO SE POS*AO: GOSPODIN NEDŽAD ILI GOSPOĐA AMINA BEGOVIĆ. HVALA VAM, FEDERALNA TELEVIZIJO, SAMO NAM JE TO TREBALO! SVE ZA UMJETNOST!
-Imaju li ovi sa --(saraj-x) ,,nekih boljih informacija iz svijeta da pokazu -raji nesto interesantno i korisno.
Ne daj se Damire!!!