Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto ste otvorili komentare na vijest da je neko umro. klix sram vas bilo.
Jedna od časnih Srpskih porodica. Branku pokoj duši a njegovim roditeljima vječita hvala sto su bili na časnoj strani.
Partizanska porodica
Laka mu zemlja naša jugoslovenska. Otac junak i majka junakinja ga rodiše.
Za ove sto lupetaju o herojskoj naciji, nije bilo nikakvog herojstva nego rat na Balkanu od 1941 - 1945 u kojem je takodjer bilo svakakvih spodoba, bradatih sa kokardama i sa U i jos tuce paravojski imilicija ko i 91. A i ovi sa petokrakama se proslavili ehzekucijom destina hiljada ratnih zarobljenika na kraju rata
ako nemaš šta pametno napisati, ne trebaš ni gluposti ostavljati u komentarima.
na to bi ti sveo NOB? Na žalost u BiH još ima nepismenih, a i ovi pismeni pola ih je neobrazovano pa pišu ovakve gluposti, eto samo da nešto napiše misleći da je pametan.
Ovo su Schmidtovi preci cerali po sumama i gorama nase zemlje ponosne 😂😂😂
Kakva tragedija jednog naroda, koji su od časnih ljudi izabrali da slijede bradate spodobe početkom 90' i čine najgnusnije zločine.
Te bradonje su marketing, Srbija je početkom 90tih imala na čelu komuniste i to one po Staljinovoj meri.
Kakav skot moraš biti pa na ovakve vijesti pisati morbidne komentare.. Dno dna
Oduvijek smo bili zemlja kao stvorena za tragične sudbine. Sada nam je tragična sudbina, između ostaloga, čitati debilne i neljudske komentare.
Kako je ovo teška fotografija i teška sudbina! A i danas hajvani ovuda prijete ratom!