Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko je ovo ljepše nego andjelinin film.
@ Nigdje veze. Bas si nigdje veze. Gdje si nasao du definiciku za \"Pravog Banjalucanina \",\"kome je pradjed rodjen u Banja Luci\". Bas me zanima izvor te definicije. Ja sam po tvojoj definiciji skoro pa PRAVA BANJALUCANKA jer mi pradjed nije rodjen ali je zivio u bl...gdje su njegovi potomci rodjeni,pa tako i ja. Ali se uopste ne slazem s tobom, iako je poslije zemljotresa doslo do naseljavanja o kojem pricas, smatram da tvoja definicija nije potpuno tacna.ako jeste,molim obrazlozi!
Steta sto Mile nije pjevao. Trebali su ga pozvati da i on otpjeva onu \"ne dolazi u moj san\". Jel Tadic otvorio operu?
znaci i za ovo su promijenili pricu i karaktere i istorijski seting? koji bolesnici.
jel bio Dodik na operi? Veliki ljubitelj taj Dodik
IJe l\' tada bilo muslimana u BL? Ili ih samo sada nema? Mozda je bio makar jedan fes i mahrama?
Od Cedomira Insanica nista bolje se ni ne moze ocekivati... Onaj ko poznaje priu o Safikadi, odmah po ovim slikama vidi da ovo nema VEZE S VEZOM!!! Cuj Safikada i istovremeno na sceni se vide austrougarski vojnici i srpske narodne nosnje... U vrijeme kad je Safikada zivjela, austorugarska vojska nije mogla prismrditi Bosni ni Banjaluci, a srpsku narodnu nosnju je smijesno i komentarisati... OVO STO SAM NAPISAO NIJE NIKAKVA MRZNJA, VEC HISTORIJSKE CINJENICE KOJE CE POTVRDITI SVAKI PRAVI BANJALUCANIN (Pravi banjalucanin je onaj ciji je pradjed rodjen u Banjaluci, a ne onaj ciji je otac poslije zemljotresa sljegao s Manjace)!
Jesu Mileta predsjednika zvali?
Pozdrav svima. Banjaluka nije vlaski grad. Ona je pravoslavni grad. Vlasi su nacionalna manjina u bosni, tzv. Rumani... malo je diskriminirajuce i uvredljivo korisiti nase ime uz takve konotacije. LP dobri ljudi!
Dok Dodo gradi naciju, grad i drzavu oni nasi unistavaju drzavne galerije. Pa ko to ustvari nece BiH?
@klo Istina boli zar ne? RS i opera,da nije zalosno bilo bi smijesno. Na brdovitom balkanu i balvan drzavama mozes na prste jedne ruke nabrojati ljubitelje opere.Ovi seljaci u sali su dosli da budu vidjeni.
Ja sam banjalučanin, rođen ovdje, moji su rođeni ovdje, a i danas živimo ovdje. Ti si jedan paćenik koji manirom papagaja ponavlja jednu te istu pokvarenu ploču.
dobro to, nego kada ce Victoria\'s Secret Fashion Show?
Od srbofila Insanica se i mogla ocekivati ovakva prevara.
Nije se zaljubila u Austrijanca vec u Turcina iz Anadolije. Sto je i logicno jer dogadjaj sa kraja 19 vijeka ne moze biti legenda a i pise u svakoj prijeratnoj knjizi o BL.