U januaru
24

Predstava "Da sam ptica" u tri švicarska grada, kao i promocija knjige Harisa Dubice

N. C.
Predstava "Da sam ptica" koju igraju Daria Lorenci Flatz i Tarik Filipović te promocija knjige Harisa Dubice zakazane za decembar u St. Gallenu, Ticinu i Neuchatelu.

Nakon rasprodane predstave u Luzernu, publika u Švicarskoj će imati priliku gledati predstavu "Da sam ptica" gledaju 8. decembra u Ticinu, 9. decembra u Neuchatel te 10. decembra u St. Gallenu

Predstava, koja neće nikoga ostaviti ravnodušnim, priča o paru koji je izbjegao u inostranstvo i šta su to sve doživjeli. Daria Lorenci Flatz i Tarik Filipović u glavnim ulogama su oživjeli ove likove na sceni.

Pored prestave, u sklopu ovog događaja publika će moći użivati u promociji knjige Harisa Dubice za koju se već može reći da postaje bestseler na našim prostorima jer je za manje od pola godine već na petom izdanju.

Promocija knjige je sve, osim pomocije, jer u duetu s promotorom i glumcem Aldinom Tucićem to na sceni izgleda kao predstava i kao stand up jer i pričaju o knjizi, ali i glume skupa neke scene tako da očekujte ne očekivano.