Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S takvim reziserom je predstava vec unaprijed dobra. Jedini umjetnik, pored Dine Mustafica, koji jednostavno, \'narodski, i javno kritizira banditsku vrhusku. Duboki naklon, gosp. Kupusovicu, i ogromni respekt velikom covjeku i istinskom patrioti!
e pa onda bi se to trebalo pogledati.
čujem da se terzićka skida...
ima li golotinje?
nomen est omen - kupusović
Kupusovic je olicenje nemorala, profesionalnog i etickog sunovrata, mediokritet koji je svojim groznim predstavama i kic nacionalnim projektima unistio kulturnu scenu u Sarajevu. Treba bojkotovati ovako glupog i bahatog covjeka poput njega.
Pozivam sve prosvetne radnike da ignorisu predstavu u reziji Sulejmana Kupusovica posto je isti veceras u Dnevniku na TV izjavio da u njoj kritikuje negativne pojave u drustvu a izmedju ostalog i pedagoge kojima je vaznija njihova plata nego pedagogija. Pozivam Sulejmana Kupusovica da se odrekne svoje plate, neka je pokloni siromasnima. A mogao bi i da sjase da tako dobrog radnog mjesta, ima jos dobrih rezisera. Neka da sansu mladima.