Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sada ostaje, hahahahaha sposobni Konaković ,,RIJEŠIO PROBLEM,, hahahahaha lma li većeg jada od bosanskog naroda i većih nesposobnjakovića i duminaša od nazovi vlasti.
jedan od najgorih primjera kako se historija ne treba izucavati, za ruku dovedeni kadrovi i jako otupljeli studenti odsjeka za historiju bez ikakve zelje za radom i napretkom. mislim da primjeri doktoriskih disertacija islamska zajednica u bih i ostalo muslimani pod islamskom zajednicom govore o ozbiljnosti te institucije za koju sam davno rekao da sem lokacije nema nista dobro, sto je jasno i savezu sindikata pa naravno zeli je za sebe.
Parastos za 158 ubijenih Srba u Kravicama: Tužilaštvo i Sud BiH ignorišu srpske žrtve http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Parastos-za-158-ubijenih-Srba-u-Kravicama-Tuzilastvo-i-Sud-BiH-ignorisu-srpske-zrtve/346376
Zvaničan naziv je Institut za istoriju Nažalost, bez obzira što nije "bosanski" ali je zvanični, pa ako več pišete Institut sa veliko I onda treba da ispoštujete i cijelokupan zvanični naziv. LP
Ovo mijenja sve