Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaso Miskin je poginuo kao heroj antifasista,,pa mu 'braca' muslimani promijenise ime njegove ulice u ulicu 'ferhadija',valjda po nekom Ferhadu okupoatoru cija se okupacija moze mjeriti sa Hitlerovom. -BOSNJACKI CINIZAM-
I Jugoslavija je bila jedan okupator za BiH! Jedva nas priznaše kao saveznika, a što smo mi najviše ginuli u II sv. ratu ratu koga briga?
Hrvat sam i mrzim ove komunjare.
Zivio Hitler !
jedina zemlja koja napreduje je Njemacka.. zasto ? jer je Hitler istrjebio bica koja nazaduju svaku naciju na svijetu.. da su zidovi pogan mozete vidjeti i ovog naseg fincija, da njega nije bilo bi nesto drugo vjerovatno ali on je tu i Bosna ne ide naprijed, naravno nije samoon prepreka ali jeste jedna od vecih za napredak ove zemlje... sada mozete vidjeti takodjer i zidove sta rade palestinskoj djeci i kako kradu teritoriju Palestini.. kako god okrenete zidovi su pogan nacije i naravno oni koji ih brane.. nije bezveze prva sura u Kur'anu o tome kako su jevreji ja ih volim zvati zidovi jer ogavnije zvuci najprokletija nacija ikada... kada malo bolje skontate ovo sve skontat cete i moj prvi komentar... A sta je heroj Hitler rekao "Nisam pobio sve jevreje da bi narastaji poslije mene vidjeli zasto sam ih ubijao".... i sada ko dislike ovo sve samo je jos jedan pijun americkih i zidovskih odvratnih igri...
Prije par godina sam zelio predati donaciju ( zbirnu) pomenutom muzeju. Odusevljen kvalitetom radova ( i ostalog) donaciju sam ostavio u Parku princeva i ostalim znamenitim objektima.
E ovo prelazi već licemjerstvo u svim granicama i činjenica je da se baca ljaga isključivo jednu stranu za počinjena i ne počinjena djela, nisam nacionalista i nisam negirao nikakve zločine, ali gospodo novinari, zađite malo u Republiku Srpsku i pokažite spomenik NOB-e koji su Srbi porušili ili oskrnavili, a pogledajte iste u Federaciji, ono malo što nije minirano je ispisano sa U, polumjesecima, ljiljanima ili nekim drugim budalaštinama. Ne tvrdim da u Federaciji nema ni jednog ne oskrnavljenog spomenika, ali mislim da ih je jako malo ostalo. I sad želite da nam prilijepite tapetu da smo htjeli svjesno uništavati umjetnička djela narodnih heroja iz NOB-e. Dno dna, nije čudo što se sve više otganski ne podnosimo, zahvaljujući vašem novinarstvu.
HEROJI! Džaba ih (slike njihove) restaurirate opet niko ne zna za većinu njih, a današnja omladina misli da su heroji Ljubiša Samardžić, Milena Dravić, Bata Živojinović i drugi!
Nisam ni rek'o da bi trebali znati, nego ne vidim svrhu restauracije nečega što ne bi imalo baš nikakvu svrhu! A o herojima ovog posljednjeg rata ni riječi a kamoli slike-portreta!
komunizam i renesansa
Prodajte slike, uzmite pare i potrošite..Zaboli Vas. možete i vi što mogu i političari, a vjerovatno imate i više ŠKOLE OD NJIH SVIJU U PARLAMENTU.Ako gdje zapnete zovite Denisa on je završio istoriju pa Vam more pomoči... PS. Ako bude kakav roštilj od tih para ZOVITE..
pa taj anti fašizam-komunizam nas je unazadio više od osamnlija....