Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Rvati arheollozi i to oni iz zločinačke izdrkotine tzv.HRHB
Ovo smrdi na HB muzej!? Cuj rimska vila! Fuj!
Koliko mi je drago cuti ovakvu vijest, toliko mi je sumnjivo da ovakve vijesti iskljucivo dolaze u periodu od 10 mjeseci pred izbore. Koliko vec Zemaljski muzej stoji zatvoren, niko se nije ni pocesao, dok se nisu izbori priblizili pa se odjednom sva ministarstva navodno aktivirala?
Hahaha :) Zatvoreno pola muzeja, drugo pola nema šta jest, a on bi da otvara novi muzej, kakav god. Saće SDP debilćići sa članka od sinoć opet uletit i pljeskat mu. Pa imatel minimalno obraza? Ono centimetar kvadratni obraza?
e fakat ismija se ,kad skontas to ''pola zatvoreno,pola nema sta jest a oni bi da otvaraju novi u hercegovini '' hahha