Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i onda se cudimo sto nema para u penzionom fondu...
Čiča Miča, završio festival!
SFF-je fantastican.Nevjerovatno koliko ljudi voli ovaj grad!! Meni najdrazi gost je Michael Fassbender 2011:))) and Jeremy Irons,uostalom nasih sjajnih domacih glumaca,ovo postaje tradicija i stavlja nas na kreativnu mapu filma,mladim i novim umjetnicima svaka cast,pojedini filmovi festivala kick ass i ovim pomalo ispraznim Holivudskim temama Jedva cekam sljedecu god! Imamo toliko prica za ispricati-nadam se vise nasih produkcija!!
ma daj o čemu ti ba pričaš kakve priče....
Odlazi cirkus iz naseg malog grada Sirokim drumom sto izlazi na most. Odlazi cirkus i ja se pitam sada: ko je domacin a ko je bio gost? Dal' je sve bilo samo fol? Dal' je sve samo jeftin trik? Il' sve te maske kriju bol i neki sasvim drugi lik? Đ. Balšević - Odlazi Cirkus
Hajde svetosavska majmunčadi iz Banjaluke...........probajte nešto slično napravit.............
Moro sam ići u Konjic na pecanje ribe,iako nikad nisam pecao,zbog ovog SFF-a,i ovih kvazi umjetnika...
Hahaha i ja sam "izbjegao" iz Sarajeva dok parada ne završi.
gdje su im wehabije da dopune glamoruzno večer.
u pravu si.. trebalo je ovdje upustiti kratke hlacice da ovaj olos prevaspitaju :)
Lijepo je bilo u Sarajevu, doviđenja u... Znači parada je završila i konačno se mogu vratiti u svoj grad.
nismo mi indija da nam podvale muda pod bubrege , u ovom vaktu za nebrojene hilljade na granici naj skromnije egzistencije.
Bilo super, bolje nego nama
Kako kome :)