Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitah uchiteljicu,profesoricu,trazih na google ali bez uspeha. Mozda kada krenem u \"Stambol\" na ferije,pronadjem u starim knjigama carigradskim pravi odgovor na pitanje!? Ako neko sazna u medjuvremenu neka postavi odgovor.Unapred hvala.
Što mi brišete post?! Zato što nekome smeta istina! \"...(muslimanske čitaonice u kojem se okupljao intelektualni svijet)...\"!? Žene nisu išle u školu, a muškarci su išli prva četiri razreda. To je naša zbilja. Mi nismo imali intelektualce (naročito domaće) sve do sedamdesetih godina prošlog stoljeća.
KO NE POZNAJE SVOJU PROŠLOST, TAJ NEMA BUDUĆNPSTI. JER, BLATO MPŽE UPRLJATI DRAGULJ, ALI GA NE MOŽE PRETVORITI U BLATO.
Zeljan sam znanja,ako neko zna kako se zvao \'babo\'tata Isa-bega Ishakovicha! Ili kako se zvao njegov deda? Zeleo bih pravi odgovor!bez vredjanja.Unapred hvala.
Zna naš dični novinar sve osim napisati osnovne informacije kao npr. ko je organizator ovog festivala???