Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dajte vise forumasi odjebitte..koga briga za vase glupe komentare..SFF je nova olimpijada Sarajeva..a vi sjedite kuci i jebite se..
ja jedva cekam da pocne. kome se ne svidja uvijek moze u jez na ekrema jevrica. to vam je i mjera zlobnici
od mene nece ni marke dobiti. ali eto ima budala pa ce to placati a ovi ce se sa SFF kur citi u najnovijim passatima.
@ 000 Ne budi smiješan, jesi pogledao listu filmova koji će se prikazivati, sve sami dragulji, turski \"Med\", norveški \"Donekle nježan čovjek\", fenomenalni Nanjing!Nanjing!...uzalud je tebi nabrajati, ti si dijete Avatara i Robin Hood-a dosta je više vas kritičara iz sjene, bavite se svojim stvarima
Svaka cast za SFF i ogranizaciju!
@Pipo Ne možeš to furati. :D
@me and co. Kako nema, uvijek se svi obradujemo debaklu torpeda,ismijavamo piglu pitarcice i njihove huliganske podhvate, a i kladimo svaku vecer ko ce prije svrsiti u grupnjaku sa kevom ti.
e bas tako , imal ista pozitivno kod vas forumasa - nista vaam ne odgovara... samo se obradujete nekom crnjaku to vam je super... dosadni ste..
Hajde dobro je kompleksaši, vama ništa živo ne odgovara. Na svaku temu imate neki negativan komentar, Forum vam vrvi od takvih, samo negativa i negativa. Ne sviđa vam se, ok. Koga briga, nećete kupovati ulaznice, posjećivati festival i ćao.
Koga briga za filmove, ionako je SFF odavno najmanje filmski festival, a najvise sve ostalo, nazalost.
treba da dam 15 KM da gledam pola sata reklama i jeftine amatarske filmove? malo sutra