Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kako ste nepismeni i neinformisani. Butmir nema veze sa piramidama, samo laicima i idiotima se moze ta prica uvezati. Uostalom, butmirska kultura je poznata arheološkoj javnosti već stoljeće čitavo, i nema on tu šta novo predstavljati kada je to nauci već poznato i odavno prihvaćeno.
@tambura Istrijebili ste vi sami sebe kad ste se počeli pariti sa azijsko-otomnskim divljim hordama!
Da eto Svabe dosle da istrazuju Rimsku kulturu u Bosni.Dosao Bosanac da uci Njemce o arheologiji.. Ni ovo nije slucajno http://www.youtube.com/watch?v=f_YwTfVBMBs&feature=player_embedded
nonRP
Servi su htjeli istrijebit AUTOHTONE Bosnjane-Bosnjake...nisu i nece im to uspjeti...!!! ZAPAMTITE...!!! Svaki Stecak je Bosna...!!!
BOSANCICA, LIIUM BOSNIACUM, BOSONA, BOSANA, BOSNAE...BOSNA...!!! Bosno volim te...!!!
\'\' Dokumentarni film “Piramida Istine” nagrađen “Zlatnim Asom“ na filmskom festivalu u Las Vegasu, premijera u Njemačkoj 14.jula u Kelnu Dugometražni dokumentarni film “Piramida Istine” ili “Finding the Truth” autora Saida Sefe dobitnik je “Golden Ace“ nagrade na filmskom Festivalu u Las Vegasu.\'\' Ima li iko pismen na ovom portalu??? Pokusajte procitati sta ste napisali!
Svaka cast...!!! Bosna je kolijevka civilizacije i to ce se dokazati...!!! Servi , ruski imigranti pokusavaju prisvojiti i prepisati DREVNU HISTORIJU BOSNE...ko i horvati iranski imigranti...!!!
u kockarnici dobio naagradu
jesi jesi kačunak! prvi si!!!! :D hahahahahahahah
prvi