Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ccc pa dokle ta srebrenica,da li je u njegovom oku,nekad izasla slike poklanih srba ili hrvata.. ko o cemu muslje o gluposti...ako hocete napred zaboravite na srebrenicu. hteli ste rat unitarnu bosnu,...nema od tog nista
sigurna sam da su slike super! na zalost, nisam tu... ali me nerviraju slike umjetnika koji uvijek izgledaju isto: nerd-streberske cvike, neka cool \'\'neuredna\'\' frizura i bradica (out of bed ili tako nesto) , arafatka ili obavezno neka cool nausnica, bedževi etc etc i vrlo \'\'originalan\'\' stil oblacenja sa petokrakama. blah. dosadnooooooooo nigdje spontanosti nigdje originalnosti. mozda ce sve to prestati kada prestanete uporno pokusavati biti originalni.
slike su divne :) vrijedi pogledati