Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Ruviću, najbolja fotka.
cestovac, ti si ocito radi svega toga propustio osnovno obrazovanje. pa sta nam bolan naprica, nakav Cavljak, ti sa momti necim, nesto se pentro, kukuuuuu leeeeleeeee :D naj si jaci ocam\' s pofalica! :D
cestovac@ najjaci si ovdje :)
Eh pa koliko mogu videti samo je nisbrbica. Imali iko ko se može penjati na ...Čavljak ja se bavib Biciklizmom neki 20 i koja godina, U svojoj 47 godini se popnem na vrh.... Čavljaka sa momti baykom ali je prenos od cestovnog. Bayka 39 naprijed a nazad je 34 zubca. Ako neko ima bujrum a da bogda da ima:)))
Definitivno i nije bas neki izbor... ovo mi je nekako previse amaterski... a to ce vam potvrditi bilo koji fotograf koji ima veze sa slikanjem... Prva slika ne bi bila losa, ali da je fotograf dovoljno izostrio na biciklisti te da je slika malo svjetlija... od ostalih mali raznosač novina kako je već nekao rekao je imala potencijala, ali bi po mnei bilo bolje da je vise paznje obratio na samog njega, tj da se manje vidi okoline
treca mi je PREJAKA
svaka cast momci
Vidim da su dezurni pljuvaci jedini komentatori. Ad hominem na organizatora da bi se omalovazio projekat. Fuj. Ali, tako je to kod nas... :D @ biker iz mir... Znaci da je neuspjela fotka. Previse praznog prostora iznad bicikliste, nepotrebno, visak. Prezasicene boje, izgledaju nerealno, nepotrebnih elemenata u kadru (granje, smece). Los ugao (malo dosadan), umrtvi subjekta. (da se ogradim, ovo je sve moje vidjenje, svako ima pravo na svoje misljenje)
Po ovim komentarima se tacno moze vidjeti na kakvom nivou nam je kultura opcenito. Dragi moji popljuvachi/poseraci, izadjite malo iz te svoje \"sjedi na kafu pa poseri\" ljusture i otidji malo dalje od gepeka svog golfa dvice i nalozi rostilj. Nije ovdje stvar pobjednicke fotografije, najbolje fotke ili nagrade. Cilj je druzenje, promocija ovog vida sporta i zdravog zivota, debili jedni!! @ Goran Sta znaci o fotografiji \"koncentracija\" je suvisno trositi rijeci??
Fotografija Zlatana Kurte je najbolja. Ovaj izbor je organizovao dosljak pa i ne moze valjati.
Naravno, baš užas. Umjesto da su pare uložili na kladionici ili otišli u \"Atilu\" ili \"Bazene\" pa se k\'o ljud i opistili:-))) Od svega u ovoj drzavi najjadnija nam je kritična masa. U svakom slučaju svaka cast entuzijastama, i momci samo naprijed ne obazirite se na komentare raznoraznih nehljebovica. Pozz svima i biciklistickom klubu \"BK Trek\"
fotografije i nisu lose koliko su los izbor napravili gorepomenuti foto diletanti wanna be fotografi
Nagrada je bila vise simbolicna. http://www.mtb.ba/?p=786
Nagrada je neka pumpa co2 za bicikl, ali nisam bajker pa ne znam. Silueta mi je jedina koja je dobra ovdje (osim moje :P), svidja mi se kadar, raznosac novina mi je fotka koja je imala potencijal, ali je kompozicija losa totalno. O koncentraciji je suvisno trositi rijeci.
s bajkerom se moram složiti da je pobjednička slika preloša. moj favorit je slika od zlatana kurte ili ona silueta... nije mi jasno po kojim kriterijima je pobjedila ona slika al šta je tu je... da sam učestvovao pa izgubio onda bih s pravom srao, ovako samo primjedba...