Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanac Ispeci pa reci. Ako se zajebavas ne citaj dalje.... Bi li vremeplov, bi li energetsku kuglastu mrezu, bi li \"vidovnjake\" (da te prenesu u druge dimezije), bi li mozda RePlay (uredjaj za biljezenje proslosti ili buducnosti), bi li mozda OUT-OF-BODY nauku (vantjelesna putovanja), ili bi mozda sto drugo iz LUDOG SESIRDIJE produkcije. Sve to, a bogami i vise mozes pronaci u \"djelima\" \"naucnika\" GOVNETA POD SESIROM na njegoj internet stranici: http://www.alternativnahistorija.com Zasto samo piramide ?
jebo peć. hoću piramidu
Ts ts ts... To sve oni foteljaši što ne znaju ništa o arheologiji, i samo sjede u svojim kancelarijama, kako reče veliki struĆnjak Semir Obmanagić...
Iskrene čestitke kolegama, svaka čast!