Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno neukusno!! I mi bosnjaci se preseravamo cak i preko kulture koja bi trebala da osudjuje i da se bori protiv ovakvih pojava. Sjetite se ovog velikog na dostojanstven nacin. Jeb..s kulturu koju vodi politika, a pogotovo nacional-politika.
Boze dragi na sta ovaj hadzija- hafiz-beg lici... Kopaju se bolji.
🕊🤍
Ustajem i vidim svoje telo, iz ptičje perspektive, gomila ljudi oko mog tela. Odjednom, u masi vidim jedino lice koje me gleda, ne kroz mene, već mene. Skapiram da je mrtav, kao i ja. Pogledam bolje, prepoznam ga, poznanik, nedavno umro, bio sam na sahrani. Kaže nešto kao:"Matori, došao sam da te prevedem".
-Razmišljam, majku mu, pa gde je moj matori, šta li to preče ima da radi, pa nema on 100 sinova. Ali ćutim. Idem sa poznanikom. Silazimo iz te nepoznate zgrade, vidim krst, pretpostavljam moj, ne vidim ime. Umrlice, takođe, mutno ime i godina smrti, vidim samo godinu rođenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Gledaj lord Šljivasa 😂😂😂😂😂
Vala bezveze... Mogao je bolje nesto da nacrta....
Veliki glumac veliki covjek al jedno ne razumijem zar je on bio musliman pa s tespihom i uci fatihu... Kao da je sama izložba provokacija u reziji SDA
Na to sam i ja pomislio, onakvog glumca predstaviti maltene kao zenu. Sta je ovo, kakva je ovo odjeca?!
Da imaš kapacitet da možeš pročitat 5 rečenica a da se ne preznojiš znao bi. Ev' da ti olakšam "...naslikao portret iz predstave "Derviš i smrt" gdje je igrao Nurudina..."
Zašto ne igra Umri muški u Kamernom?
Pjano, makni se da vidimo pravog Glumca.....