Knjižara Svjetlost u Titovoj
0
Otkako je obnovljena, prodaja veća za 200%
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ dripac Dobro dripac ima d anadjemo nesto i za tvoj ukus http://www.poskok.info/ Eto pa malo laj
ovo je samo jos jedan pokazatelj da nije stvar u tome da je ovaj narod nepismen, narod je polupismen, ali su prodavači nesposobni da im prodaju ono što nude. svaka čast za svjetlost, knjižara je super, izbor nije sasvim po mom ukusu, previše fiminističkih i onih glupih knjiga tipa \"dama sa psićem\", \"kako ga izluditi\" njegova bivša je iskočila iz ormara i udarila ga nogom u trbuh\", \"oh ne! prištić!\"... ukratko previše literature namjenjene glupim amerima. Ali generalno super je.
Ko je arhitekta?
i sahinpasic kopira knjizare sa zapada pa zasto ne bi i svjetlost to isto cinila! mislim da je i vrijeme da se prevazidje komunisticki interijer i izgled jedne knjizare,to su privatnici prije ucinili od svjetlosti.
svaka cast knjizaro!
Mnogo, mnogo mi je drago zbog Svjetlosti!!! :) Pravi potez!!! Cestitam!!!
I kako krleza rece, samo da jos osoblje nauci biti ljubazno i usluzno, bit ce jos bolje... Za sada - napolju gladac, unutra jadac!
@Krleza Sto si neurozan. Svako svakoga kopira danas, ali to nije izgovor da se ne poradi na originalnosti. Svakako svi prodaju iste knjige. Medjutim, osoblje je mentalno jos u starom izdanju. Osim toga, boje na stolariji su kao cir na fasadi zgrade. Kazes predobra je. Koliko li su tebe platili da ponistavas negativne komentare.
Pa nekih 45 hiljada bi se moglo opravdat, ali ako ko pita gdje je ostalo. Nastat ce tajac. Ko u bibljoteci.
nelaprdaj svegati...i sahinpasic je onda kopirao jednu od svjetskih knjizara...pogledaj malo po netu ako vec nisi vidio svojim ocima...barnes and nobles, borders, itd.... svjetlosti svaka cast za ovu prodavnicu...predobra je...
I meni pravo drago, super pozitivna stvar.
ODLIČNO, SUPER
Pa sta je ovdje 450.000 km hahahahahahahahaha, a sto narod lupa i sprda se s ciframa to nije normalno.Znatel vi kolko je 450.000 km hahahaha, joj nezasite stoke cccc
Kopirali Sahinpasica, ali sve u svemu ok. Samo jos da se osoblje nauci kulturi i bice sve ok. A koliko su saxu platili da objavi ovaj clanak koji je vise nego ocito narucen?
bas mi drago