Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miro bolan, sta si tako negativan? Popij jednu jutarnju kavu/kafu/kahvu i udahni duboko:) Ljudi su u teatru i rade predstavu, bave se svojim poslom i zaradjuju svoj kruh. Nisu drzavna komapnija tako da ne slamaju ni porezne obveznike niti otimaju tudje. Zasto ti to smeta? Po tvojoj logici o reciklazama nitko nebi trebao raditi Shakespearea, Checkhova niti bilo koju predstavu koja je prije izvedena ili odgledati rad istog glumca dva puta. Meni je drago da se nesto dogadja u gradu iako isto ne znam hocu li ici ali ovako barem mogu izabrati da idem ako mi bude dosadno..
Krlezin sam esej citao osamdesetih a napisan je prije drugog svjetskog rata pocetkom tridesetih ako se dobro sjecam. Laibach i Mikija sam gledao vise puta. Dakle ne treba mi Haris Pasovic reciklirati sadrzaje samim tim mi ne treba ni karta za njegovu predstavu. Na sve strane pametuje i kritizira a u svim je talovima sa svima. Bljak! Predstava u Zetri za 400 ljudi. WTF, ali imaju poreski obveznici para nije problem a i Haris politickih prijatelja.